Regija

(VIDEO) Pejić se oglasio nakon poraza u Varšavi: 'Dao sam sve od sebe, oprostite...'

Filip Pejić
 Instagram (Screenshot)
"Jednostavno to opet nije bila moja noć. Nevjerojatno, ali što je tu je..."

Filip Pejić u subotu navečer nije stigao do pobjede, ali nije ni razočarao pogotovo kada uzmemo u obzir činjenicu da je tek nešto više od dva tjedna prije održavanja KSW 53 priredbe prihvatio meč s Romanom Szymanskim i još se k tome preselio iz svoje perolake u laku kategoriju.

Brutalan su meč 'Nitro' i njegov protivnik ponudili fanovima. Akcije i atraktivnih poteza u Varšavi nije nedostajalo, a hrvatskog je borca možda do pobjede dijelio tek koji dodatni tjedan priprema.

Upravo je, naime, umor odigrao bitnu ulogu u posljednjoj dionici ovog dvoboja gdje se Szymanski, priznat ćemo, pokazao kao svježiji borac.

"Nadam se da sam vam pružio uzbudljiv meč. Dao sam sve od sebe, koliko god sam imao snage. Prihvatio sam ovu borbu dva tjedna prije, tj. dva tjedna sam imao priprema. U nekakvom treningu jesam bio, koliko se moglo biti. Oprostite. Nadam se da ste vidjeli neke promjene kod mene u ovom meču i da vam se to svidjelo. Sljedeći put vas neću iznevjeriti i dat ću opet sve od sebe da pobijedim. Imao sam par prilika. Dvaput sam ga držao u nokdaunu, ali pred kraj runde. Jednostavno to opet nije bila moja noć. Nevjerojatno, ali što je tu je... Hvala vam svima još jednom, vidimo se uskoro u novom meču. Nitro će se vratiti", poručio je Pejić nakon borbe o kojoj više toga možete pročitati OVDJE.

Gamrot uništio Parkea!

Uvjerljivom pobjedom Mateusza Gamrota nad Normanom Parkeom završen je odličan KSW 53 event s kojim se slavna poljska promocija ponovno vratila na scenu.

Neporaženi Gamrot (16-0-1 nc) u potpunosti je izdominirao bivšeg UFC-ovog borca i do druge pobjede u njihovom trećem međusobnom susretu (jedan 'no contest') stigao nakon što su doktori zaustavili meč i dodatnih batina poštedjeli izdržljivog Parkea.

U sunaslovnoj borbi večeri Borys Mańkowski jednoglasnom je odlukom sudaca pobijedio Marcina Wrzoseka što je zapravo bio jedini dvoboj koji je otišao do sudačkih kartica. Preostalih sedam je, naime, okončano nokautom ili tehničkim nokautom.

KSW 53 rezultati:

Mateusz Gamrot def. Norman Parke - TKO (intervencija doktora), R3

Borys Mańkowski def. Marcin Wrzosek - jednoglasna odluka sudaca

Tomasz Drwal def. Łukasz Bieńkowski - TKO, R2, 2:34

Andrzej Grzebyk def. Tomasz Jakubiec - TKO, R2, 0:15

Roman Szymański def. Filip Pejić - TKO, R3, 4:37

Artur Sowiński def. Gracjan Szadziński - TKO, R1, 2:04

Michał Pietrzak def. Kamil Szymuszowski - KO, R1, 0:56

Sebastian Przybysz def. Jakub Wikłacz - TKO, R3, 1:18

Linker
21. travanj 2024 09:44