Regija

(VIDEO) Plazibat objasnio kako dobiti na brzini i eksplozivnosti: 'Ne smijete se ubijati'

Antonio Plazibat
 screenshot/Youtube
U novoj epizodi svog VLOG serijala s priprema za meč protiv Jahfarra Wilnisa, Antonio Plazibat odlučio je pokazati kako izgleda njegovo zagrijavanje te kakav je s nogometnom loptom, ali je također dao nekoliko savjeta za napredak po pitanju brzine i eksplozivnosti udarca.

Najbolji hrvatski kickboksač priprema se za meč koji će 21. prosinca odraditi protiv Jahfarra Wilnisa, na Glory Collision 2 priredbi. U sklopu toga objavio je već nekoliko epizoda serijala s priprema na svom Youtube kanalu, a najnovija donosi neke vrlo zanimljive savjete za sve rekreativce i profesionalce.

U standardno opuštenom tonu, Plazibat je u početku otkrio kako izgleda njegovo zagrijavanje uz par osnovnih vježbi, nakon čega je objasnio zašto ne koristi "high kick" udarce i planira li u budućnosti pokušavati.

Antonio je na kraju otkrio svoje vježbe za brzinu i snagu udarca. Riječ je o vježbama za koje su potrebni osnovni rekviziti, a glavno je odraditi sve tako da treninzi budu prilagođeni.

"Većina boraca je pretrenirana jer treba raditi sto stvari da bi bio spreman za meč. Kad dođeš želiš se tući, raditi maksimalno i osjetiti neku silu. Zbog toga je važno da svi treninzi budu prilagođeni jedan drugom. Ne smijete se ubijati na treninzima i potrebno je paziti. Prije sam ja svaki trening radio jako, ali to te samo ubije", otkrio je Antonio nešto o načinu na koji se priprema.

Kako je to izgledalo i što je još poručio, pogledajte u videu ispod teksta.

Linker
19. travanj 2024 12:37