Regija

(VIDEO) Pogledajte borbu koja je Ishiija izbacila iz utrke za milijun dolara

 Screenshot (YouTube/ PFL)
Satoshi Ishii ipak nije uspio izboriti nastavak PFL-ovog turnira. Bolji od Japanca s hrvatskim državljanstvom u Las Vegasu je bio Denis Goltsov, koji je u ovaj dvoboj ušao kao prvi favorit turnira koji će pobjedniku donijeti milijun dolara.

Ishii je u noći s četvrtka na petak izgubio većinskom odlukom sudaca. (20-18, 20-18 i 19-19). U četvrtfinalu koje nije bilo pretjerano aktivno, Satoshi je svoj put do pobjede tražio rušenjima, ali ruski borac uglavnom se uspješno nosio s tim napadima i povremeno ih kažnjavao preciznim udarcima.

Ishiiju je ovo drugi poraz u nizu nakon što ga je u kolovozu sudačkom odlukom u regularnom dijelu turnira porazio Jared Rosholt. Njegov profesionalni omjer nakon eventa u Las Vegasu broji 22 pobjede 10 poraza i jedan neodlučeni susret. Naglasimo i da je s borcem iz Cro Cop tima u SAD-u bio i Mirko Filipović koji je iz kuta vodio zlatnog judo olimpijca.

S druge strane, 29-godišnjem Rusu je ovaj meč donio 25. pobjedu, ali ne i finale budući da je nešto kasnije iste večeri u polufinalu izgubio od Alija Isaeva kojeg će na novogodišnjoj priredbi dočekati Jared Rosholt. Goltsov je taj meč izgubio tehničkim nokautom u posljednjoj sekundi!

KOMPLETAN IZVJEŠTAJ S DRAMATIČNE PRIREDBE PROČITAJTE - OVDJE

Borba Ishiija i Goltsova počinje na 3:10:05*

Linker
24. travanj 2024 09:36