Regija

(VIDEO) Pogledajte kako je izgledao UFD-ov ljetni kamp i zavirite u sparinge Soldića, Juna,...

 screenshot/YouTube
Veliki njemački UFD Gym u srpnju ove godine okupio je u Hrvatskoj brojna poznata lica

UFD tim iz Düsseldorfa objavio je sjajan video uradak posvećen ljetnom trening kampu, koji je krajem srpnja ove godine organiziran u Makarskoj i na kojem su se okupila gotovo sva najveća imena koja redovno ili povremeno treniraju u trenutno jednoj od vodećih europskih borilačkih dvorana.

Summercamp je bio vrlo zanimljiv projekt ove dvorane, koja pokušava konstantno pomicati granice i svojim borcima osiguravati nova iskustva, kao i dodatne prilike za napredak u više različitih segmenata vezanih uz borilački sport. Posjet Makarskoj prvi je projekt slične tematike i mora se priznati kako je bio vrlo uspješan.

U srce Dalmacije došli su hrvatski borci poput Roberta Soldića, Antuna Račića i Sare Luzar Smajić, tu su još bili Erko Jun, Damir Hadžović i UFC-ova ikona Gleison Tibau, kao i svjetski boksački prvak Mahmoud Charr. Uz UFD-ove trenere, svi su oni jako dobro iskombinirali naporan rad i priliku za odmor u jednom od bisera Jadrana.

Kako je cijeli kamp osmišljen te koji mu je bio cilj, kao i to kako je na kraju proveden te jesu li organizatori u potpunosti zadovoljni, možete pogledati u dokumentarnom uratku ispod teksta.

Linker
24. travanj 2024 20:41