Regija

(VIDEO) Pogledajte kako se Soldić oporavlja nakon treninga uoči KSW 50 priredbe

KSW-ov prvak velter kategorije Roberto Soldić počeo je trening kamp za svoj sljedeći nastup, a zanimljiv video o njegovim pripremama i rehabilitaciji objavio je putem YouTubea njegov fizioterapeut Alem Hadžić.

"Robocop" će svoju velter titulu braniti po drugi put na velikoj KSW 50 priredbi koja se 14. rujna održava u Wembley Areni u Londonu. Ime njegovog sljedećeg izazivača još uvijek nije poznato.

U drugoj epizodi VLOG-a kojeg donosi čovjek zadužen za Soldićev oporavak možete vidjeti snimke iz UFD Gyma u Dusseldorfu i način na koji se 24-godišnji Vitežanin rehabilitira nakon napornih treninga kako bi izbjegao ozljede i bio spreman svaki dan brusiti svoje borilačke vještine u dvorani.

"Ono što krasi velikog borca kao što je Roberto Soldić definitvno su brzina, agilnost i borilačka inteligencija, a kako izgleda njegova priprema i na koji način sve to postiže možete pogledati u ovom videu", rekao je Hadžić.

"Kao njegov fizioterapeut ja pripremam njegove mišiće za svaki nadolazeći trening i radim rehabilitaciju kako bi on bio spreman za sljedeću borbu, odnosno sparing i trening."

Na snimkama također možete vidjeti kako Soldić trenira s velikim boksačkim talentom, neporaženim prvakom Europe, Agitom Kabayelom.

Linker
19. travanj 2024 10:52