Regija

(VIDEO) Pogledajte "luđački" ulazak i cijelu prošlotjednu borbu Vase Bakočevića u Poljskoj

Vaso Bakočević
Vaso Bakočević prošlog je tjedna osvetio jedan od najbolnijih poraza svoje karijere. U poljskoj Ostrodi savladao je Macieja Jewtuszka, a sve u vezi nastupa bilo je sjajno. Od "luđačkog" ulaska u dvoranu do toga kako je odradio borbu.

Već prije samo borbe, vrlo popularni Crnogorac je rekao da bi, u slučaju kad bi mogao birati koji poraz osvetiti, odabrao onaj koji je na KSW 28 priredbi doživio protiv Macieja Jewsutzka. Zbog toga od ove borbe nije odustao niti kad je doživio ozljedu šake vrlo kratko prije borbe. Unatoč svim savjetima koji su govorili drugačije, Vaso je otputovao u Poljsku i došao do pobjede.

Već sam način ulaska do kaveza bio je originalan i zanimljiv. Bakočević je doveden u luđačkoj košulji, uz zvuke pjesme 'Baby's Got a Temper', The Prodigya. Uz vrhunsku produkciju koju je osigurala poljska FEN promocija, to je izgledalo odlično. Ali, niti blizu kao Vasin nastup u kavezu.

Protiv gotovo glavu višeg protivnika, "Psihopata" je dominirao gotovo cijelu prvu rundu, nakon koje Poljak nije bio u stanju nastaviti, budući da je doživio ozljedu koljena. Cijelu borbu Vaso je odradio iz kontra garda i koristio je udarce samo desnom rukom, no to mu je bilo dovoljno za provesti svoju taktiku u plan. Našao se Vaso u jednom trenutku u problemima, nakon što je primio dva udarca koljenom, no iz toga se izvukao i ponovno došao do kontrole. Ne znamo što bi se dogodilo da nije došlo do ozljede njegovog protivnika, no ovako Bakočević može biti itekako zadovoljan odrađenim, posebno jer ga već idućeg vikenda čeka nova borba na Megdanu.

Pogledajte cijelu borbu u videu ispod teksta!

Linker
19. travanj 2024 03:01