Regija

(VIDEO) Pogledajte posljednju borbu Roberta Soldića i bombu koja je uspavala poljskog izazivača

Roberto Soldić
 screenshot/KSW
Roberto Soldić u subotu će ponovno ući u KSW kavez, tri i pol mjeseca nakon što je prvi put obranio titulu prvaka velter kategorije. To je napravio nokautiravši Krystiana Kaszubowskog već u prvoj minutu glavne borbe KSW 49 priredbe. Pogledajte tu borbu!

Soldić i Kaszubowski u posljednji su trenutak promovirani u glavnu borbu priredbe koju je poljska promocija organizirala u Gdansku. To je bio još jedan dokaz toga koliko KSW vjeruje svojoj hrvatskoj zvijezdi, a ovaj im je to vratio atraktivnim nokautom. Kaszubowski je došao kao neporaženi nokauter, a iz kaveza je izašao pognute glave. Nije opasni Poljak ništa uspio niti napraviti, Soldić je već u prvom pravom napadu pogodio udarac koji završava borbu.

Ove subote (14. rujna) Soldića čeka druga obrana naslova prvaka. KSW mu je pružio povjerenje postavivši njegovu borbu na jubilarni program u londonskoj Wembley Areni. Na hrvatskom borcu iz Viteza je da još jednom potvrdi svoju vrijednost i dokaže zašto se za njega govori da je borac koji u UFC može otići kad god poželi. Ovog puta imat će još jedan težak ispit, Patrika Kincla, češkog borca koji se nalazi u životnoj formi.

Prije nego dođe subota i spomenuta borba, prisjetimo se kako je izgledala pobjeda koja se vrlo glasno proslavila među brojnim navijačima Roberta Soldića, kako u regiji tako i u Poljskoj. Naime, vodstvo KSW-a je više put naglasilo kako još nisu imali borca koji dolazi izvan njihove domovine, a da je dostigao toliku popularnost među fanovima.

Linker
16. travanj 2024 17:15