Regija

(VIDEO) Pogledajte Soldićevu prognozu za Miočić vs. Jones, Rakić vs. Santos i Blachowicz vs. Adesanya

Roberto Soldić
 Instagram
Roberto je izabrao svoje favorite u tri atraktivna dvoboja koja bismo mogli gledati iduće godine

Trenutni UFC-ovi planovi govore nam da bi 6. ožujka trebali gledati meč Aleksandra Rakića i Thiaga Santosa, a u kombinacijama za iduću godinu je i borba aktualnih prvaka Jana Blachowicza i Israela Adesanye.

Dodajmo tome i da se posljednjih mjeseci priča o potencijalnom okršaju Stipe Miočića i Jona Jonesa, a unatoč tome što je Dana White više puta jasno poručio da aktualnog teškaškog prvaka prije tog susreta čeka revanš s Francisom Ngannouom, ništa još uvijek nije službeno potvrđeno.

A što misli o tri spomenuta dvoboja, otkrio je KSW-ov prvak Roberto Soldić koji je svoju analizu i prognozu svakog od njih dao gostujući na Podcast Inkubatoru.

Stipe Miočić vs. Jon Jones

"Ja sam za Stipu, a njemu i dajem prednost. Dva puta su obojica pobijedili Cormiera... Dobra borba, jako dobra. Volio bih da Stipe pobijedi. Jako mi je drag. Normalan je i skroman prvak. Ljudima smeta to što je on dobar i što okolo ne priča svašta... Dajem mu prednost i volio bih da pobijedi Jonesa. A onda se nakon toga može umiroviti i reći da je najbolji ikada."

Aleksandar Rakić vs. Thiago Santos

"Ja sam, normalno, za Rakića. Volio bih da pobijedi i mislim da je puno kvalitetniji od Santosa. Mislim da mu Rakić može stvoriti velike probleme. Santos je isto fizički jak. Mislim da ima nekih 105 kilograma. Vidio sam ga. On je, na primjer, nokautirao Blachowicza. Opasan je, ali mislim da je Rakić puno bolji."

Jan Blachowicz vs. Israel Adesanya

"Što se tiče tehnike, tu sigurno prednost dajem Adesanyi, ali Blachowicz je prejak. Ne znam. To je veliki 50-50. Vidio sam što je Adesanya radio s 'Rumble' Johnsonom, kako udara i sve... Onda bih rekao Adesanya, ali ovo je opet borba. Ipak bih blagu prednost dao Blachowiczu. Zašto? Jer je jako dobar na podu. Radili smo skupa puno puta i vidio sam da je kod njega riječ o stvarno dobrom crnom jiu-jitsu pojasu i dobrom hrvanju. Mislim da može Adesanyu završiti na podu. Baš ima opasan jiu-jitsu, na vrlo visokoj razini", prognozirao je Soldić.

Od 22:00 do 36:00*

Linker
24. travanj 2024 15:35