Regija

(VIDEO) Pogledajte ubojitu kombinaciju koja je od Uroša Medića napravila UFC borca

Medić vs. Gonzalez
 screenshot
Pogledajte kombinaciju udaraca nakon koje je Srbija dobila novog borca na UFC rosteru

Srpski borac Uroš Medić odradio je nastup kakav bi trebao biti primjer svima koji namjeravaju ugovor s UFC-om izboriti putem Dana White's Contender Series showa. Od prve sekunde borbe protiv Mikeya Gonzaleza krenuo je agresivno, znajući kako je to ono što će predsjednik UFC-a dodatno cijeniti. Kad je slijedom toga došao prekid nakon tek nešto više od dvije minute, nije bilo nikakve sumnje da će Uroš Medić postati član UFC-a. Neovisno o ishodima svih ostalih borbi, on je samom izvedbom već praktički stavio potpis na ugovor. Nakon toga je to trebalo odraditi još samo i formalno, s olovkom u ruci.

Već istekom prve minute Medić je svog protivnika middle kickom u jetru poslao na pod, ali tim putem se Gonzalez izvukao. Ipak, kratko je to trajalo, budući da već istekom druge minute 27-godišnji borac iz okolice Novog Sada pogađa novu kombinaciju. Gonzalez je ponovno bio na podu, sudac mu je dao svaku moguću priliku da se u borbu vrati, no za njega je ova avantura bila gotova.

Na UFC-ovoj Facebook stranici postavljena je završnica ove borbe, kroz koju se možemo uvjeriti kako je Medić kvalitetno osmislio te zapravo izračunao svoj napad vrijedan pobjede. Pogledajte kako je to izgledalo!

Linker
21. travanj 2024 09:50