Regija

(VIDEO) Pogledajte vaganje i posljednje Reljićevo sučeljavanje pred ACA debi!

Goran Reljić
 Screenshot (YouTube, ACA)
Sve je spremno za novi event ruske Absolute Championship Akhmat promocije

Goran Reljić (19-8) odradio je i posljednje obveze pred nastup koji ga u četvrtak čeka na novoj priredbi ruske Absolute Championship Akhmat promocije.

Hrvatski MMA veteran u srijedu je stao na vagu koja je kod njega pokazala 84.2, a kod njegovog suparnika Nikole Dipchikova 84.4 kilograma. Nedugo nakon toga, 'Ghost' i njegov suparnik iz Bugarske našli su se licem u lice te se sportski pozdravili pred okršaj koji ih čeka u poljskom Lodzu.

"Radi se o opasnom borcu koji se bori iz kontra garda. Time automatski najveća opasnost prijeti s lijeve strane jer se radi o klasičnom ljevaku", rekao je Goran u kratkoj najavi ACA debija za Fight Site.

Reljić će na ACA 109 eventu loviti 20. profesionalnu pobjedu, odnosno već petu u nizu koji je započeo s Danielom Doerrerom u prosincu 2017. godine.

Protivnik 36-godišnjeg Zadranina ima sličan omjer te je trenutno 18 pobjeda, sedam poraza i jednog 'no contesta', a spomenimo i da se radi o borcu koji je već pet godina član ACA promocije, odnosno Absolute Championship Berkuta, kako se nekoć zvala.

Snimku vaganja i sučeljavanja, te popis borbi možete pogledati u nastavku članka.

Reljić i Dipchikov od 13:40*

Linker
18. travanj 2024 17:45