Regija

(VIDEO) Pogledajte vrlo zanimljiv razgovor Aleksandra Rakića i Dana Hardyja: 'Trošim oko 7000 kalorija dnevno!'

Aleksandar Rakić i Dan Hardy
Austrijskog Srbina Aleksandra Rakića za otprilike dva tjedna očekuje najbitniji meč u profesionalnoj karijeri. Na UFC-ovom Fight Night eventu u dalekoj Južnoj Koreji će se sučeliti s bivšim izazivačem Volkanom Oezdemirom. U slučaju pobjede Rakić bi se etablirao kao legitimni izazivač u poluteškoj kategoriji.

Ovaj put je član bečkog Gyma 23 pripreme odlučio odraditi kod kuće, a ne u American Top Teamu na Floridi, kao posljednjih nekoliko kampova. U video intervjuu, koji je na YouTubeu osvanuto tek u srijedu, možete pogledati razgovor s legendarnim UFC-ovim analitičarom i komentatorom Danom Hardyjem. On je snimljen uoči posljednjeg nastupa, koji je Rakić odradio protiv Jimija Manuwe u svibnju ove godine.

27-godišnji borac Hardyju objašnjava kako i gdje se pripremao za meč protiv britanskog veterana, kojeg je, pokazalo se naknadno, poslao u borilačku mirovinu. Rakić Hardyju objašnjava razloge odlaska na Floridu, ali mu i opisuje što očekuje od meča protiv Manuwe za kojeg je vizionarski ustvrdio da bi mu ovo mogao biti borilački kraj.

U nastavku razgovoru Rakić objašnjava kako skida kilograme, kako se hrani, ali i priča o svojim kvalitetama uoči meča protiv britanskog veterana.

Iako je video prilično star, tek sada je ugledao svjetla javnosti, pa će svaki Rakićev fan zasigurno biti vrlo zadovoljan što ga može pogledati.

Linker
25. travanj 2024 04:19