Regija

(VIDEO) Prisjetimo se prekrasne zagrebačke večeri i Račićevog osvajanja titule KSW prvaka

 Damir Krajac / CROPIX
Prošlo je nešto više od godinu dana otkako je u Areni Zagreb održana KSW 51 priredba

Danas je točno 13 mjeseci od posljednje borilačke priredbe svjetske razine u Hrvatskoj. KSW 51 priredbe koja je 9. studenog prošle godine oduševila 12 tisuća gledatelja u Areni Zagreb. Tog tjedna svoj najveći uspjeh u dosadašnjoj karijeri postigao je Antun Račić. Osvojio je titulu KSW prvaka bantam kategorije pobjedom nad Damianom Stasiakom, titulu koju će 19. prosinca po prvi put braniti.

Račića čeka KSW-ova pridošlica, 22-godišnji Bruno Augusto dos Santos iz Brazila. Mladi talent već u svom prvom KSW nastupu dobit će priliku postati prvak, ali za to će morati prijeći preko dubrovačkog "Killera", koji je naporno radio za pojas, borbu po borbu te ga je nakon 25 minuta zagrebačkog rata osvojio. Nakon toga svega, nema ga namjeru tako lako prepustiti.

Kao najbolju najavu borbe koja će se naći na programu KSW 57 priredbe, KSW je na svoj YouTube kanal postavio Račićevu borbu protiv Stasiaka i time nama dao priliku da se iste prisjetimo. Posebno onima koji su je gledali u dvorani i možda do sada nisu imali priliku detaljno ju još jednom proučiti.

Prisjetimo se sjajne večeri i velike pobjede zajedno.

Linker
24. travanj 2024 21:07