Regija

(VIDEO) Rakić stigao na meč dosadašnje karijere: Sučelio se s bivšim izazivačem i odradio trening za fanove

Oezdemir vs. Rakić
 Instagram
Austrijsko-srpski MMA borac Aleksandar Rakić je stigao u južnokorejski Busan, gdje će ovog vikenda odraditi najteži meč u dosadašnjoj karijeri. U UFC Octagonu ga očekuje bivši izazivač Volkan Oezdemir.

Obojica su u TOP 10 poluteške kategoriji i obojica računaju da bi ih ova pobjeda mogla gurnuti prema samom vrhu divizije i osigurati im izazivačku poziciju. Rakiću prvi put, a Ozendemiru drugi, nakon što je u prvom pokušaju ostao kratak protiv Daniela Cormiera.

U srijedu je održan otvoreni trening za javnost, na kojem se pojavio i borac iz Beča. Izgledao je odlično raspoložen i, što je još bitnije, odlično spreman za težak ispit koji mu slijedi. Ove je je pripreme odradio u svom Gymu 23, u glavnom gradu Austrije, za razliku od nekoliko posljednjih za koje je putovao na Floridu u centralu American Top Teama.

Dvojac se također međusobno i sučelio na pozornici pri čemu je Rakić izgledao veće i krupnije od Švicarca. Službena vaga je na rasporedu u petak, a sama priredba ove subote, 21. prosinca. S obzirom na vremensku razliku, borbe se očekuju u neobičnijem terminu nego inače.

Rakić (12-1) je i dalje neporažen u UFC karijeri s četiri dosadašnje pobjede koje su ga katapultirale među najbolje borce ove divizije. Oezdemir (20-4) se nakon tri poraza u nizu vratio pobjedničkim navikama u posljednjem nastupu protiv Ilira Latifija.

View this post on Instagram

#ufcbusan

A post shared by Aleksandar Rakic (@rakic_ufc) on



View this post on Instagram

Media day. Almost time

A post shared by Volkan Oezdemir (@volkan_oezdemir) on


View this post on Instagram

Open workout for #ufc Busan @nelscarvalho

A post shared by Volkan Oezdemir (@volkan_oezdemir) on

Linker
25. travanj 2024 21:45