Regija

(VIDEO) Risto Dimitrov, Luka Sumić i Danijel Kokora slavili prekidima na Impact Fight Nightu u Našicama

Risto Dimitrov vs. Marko Špirić
U subotu 8. lipnja je u Našicama održana borilačka priredbe "Impact Fight Night 2019." na kojoj su održane po četiri kickboxing i MMA borbe. Svakako najpoznatija imena koja su nastupila su Risto Dimitrov, Danijel Kokora i Luka Sumić koji su upisali pobjede prekidom.

Oko 400 gledatelja u sportskoj dvorani u Našicama je uživalo u nastupima boraca iz regije. Program je ponudio četiri kickboxing meča i četiri MMA borbe, za koje su angažirani poznati borci s iskustvom nastupa u najvećim regionalnim promocijama.

Među četiri kickboxing meča publika je dobila puno akcije, no ne i prekida, što je svakako ono što isti najviše vole vidjeli. Tek jedan meč završio je tehničkim nokautom i to onaj u kojem je Luka Jaman savladao Igora Subra. Pobjede sudačkim odlukama upisali su Danijel Crnojević protiv Ratka Cetoječića, Zvonimir Marić protiv Matea Matoša i Edi Tulla protiv Josipa Samardžića.

Zbog toga je MMA program digao publiku na noge. Njega je predvodio prvi nastup Rista Dimitrova nakon dvije godine. Makedonac je poznat po dva nastupa u FFC-u, gdje posebno vrijedi spomenuti onaj protiv velikog Robina van Roosmalena. On je polugom na ruci savladao Marka Špirića, a borbu možete pogledati ispod odlomka.

Linker
25. travanj 2024 00:34