Regija

(VIDEO) Roberto Soldić uništava fokusere na treningu!

KSW-ova zvijezda i prvak velter kategorije Roberto Soldić svakom novom borbom nastavlja oduševljavati borilačke fanove svojim destruktivnim nokautima.

Dovoljno je samo pogledati njegov bonusom nagrađeni udarac kojim je u prvoj rundi ugasio Krystiana Kaszubowskog u svom posljednjem nastupu na KSW 49 priredbi u svibnju. Ništa bolje nije prošao ni Vinicius Bohrer u meču ranije. Njega je "Robocop" uništio jednim udarcem nakon samo 26 sekundi.

No iza svih "highlight" nokauta, titula i nagrada koje je 24- Vitežanin skupio u karijeri, stoje bezbrojni sati napornog treninga u dvorani. Soldić je tako u najnovijoj objavi na Instagramu podijelio snimke s jednog treninga gdje ga možemo vidjeti kako na fokuserima brusi svoju boksačku tehniku.

Impresivna snaga i precizna tehnika, osobito u rukama, Soldićevo su najveće oružje čemu svjedoči činjenica da je 14 od 16 profesionalnih pobjeda završio (tehničkim) nokautom. Borac iz UFD Gyma u Dusseldorfu do danas je odradio i četiri profesionalna boksačka meča i svaki je završio prekidom.

Linker
20. travanj 2024 01:53