Regija

(VIDEO) Sara Luzar Smajić i protivnica najavile borbu: 'Dolazim te uništiti!'

Hübsch vs. Luzar Smajić
 GMC
Još manje od mjesec dana preostalo je do 24. priredbe njemačke GMC organizacije, na kojoj bismo trebali gledati do sada najveću i najvažniju MMA borbu Sare Luzar Smajić. Njen duel protiv velike njemačke uzdanice, Anne Isabelle Hübsch, sad je i najavljen putem službenog videa.

Svoju najvažniju borbu do sada Sara Luzar Smajić odradit će protiv borkinje koja do sada još nije upoznala poraz. Anna Isabella Hübsch velika je njemačka uzdanica koja je slavila u sve četiri do sada odrađene borbe, od toga tri puta u kavezu GMC-a, najveće njemačke MMA promocije. Tamo će tražiti i petu, a u dolasku do nje joj se namjerava ispriječiti hrvatska borkinja iz UFD dvorane.

"Svakim udarcem želim proći kroz tvoju glavu, kroz tvoje tijelo. Ja uvijek dolazim po pobjedu prekidom i ne namjeravam stati", poručila je Sara Luzar Smajić svojoj protivnici putem službene video najave koji je GMC objavio.

Hübsch je svakako najveći ispit za hrvatsku borkinju do sada, ali trener Ivan Dijaković smatra kako je Sara spremna za njega, nakon čega bi mogla odmah krenuti na još ozbiljnije ispite. Njemica namjerava ostati neporažena, no Sara ima drugačije namjere.

"Ja ne dolazim samo po pobjedu. Dolazim te uništiti. Dolazim dokazati tko je najbolji u Njemačkoj", dodala je još Sara.

Do borbe je ostalo manje od četiri tjedna, budući da se GMC 24 održava 7. ožujka u Münchenu. GMC je za ovu godinu najavio najviše priredbi do sada, a također su i svoj roster pojačali nekim sjajnim borcima. Tako ćemo već na ovoj priredbi moći pogledati borbu bivšeg M-1 prvaka Stephana Puetza protiv bivšeg FFC teškaša Rubena Wolffa te Marcela Grabinskog protiv Anatolija Baala. Prema do sada poznatim informacijama, na priredbi bi trebao nastupiti i talentirani hrvatski borac srednje kategorije, Ivan Čosić.

Linker
24. travanj 2024 13:06