Regija

(VIDEO) Sara Luzar Smajić oduševila vježbom s treninga: 'Show! Ti si mašina!'

Sara Luzar Smajić
 Facebook
Sara Luzar Smajić žrtvovala je sve što je u Hrvatskoj imala da bi otišla u Düsseldorf trenirati, napredovati i postati jedna od najboljih borkinja u Europi, a kasnije i svijetu. No, u UFD-u ona ne radi samo na svojim borilačkim vještinama, čemu najbolje svjedoći video s treninga koji je ona sama objavila, time oduševivši prijatelje i pratitelja na društvenim mrežama.

Nakon što je napustila Zagreb i postala članica sad već velikog i itekako poznatog UFD Gyma braće Dijaković, Sara Luzar Smajić napreduje svakim danom. Do sada je odradila po jednu kickboxing i MMA borbu te je oba puta više nego uvjerljivo slavila nokautom. No, i sama je svjesna kako je to samo početak i da treba raditi s ciljem svakodnevnog napretka.

Kod Sare to nikad nije bilo problem jer svi koji je znaju će uvijek reći da je velika radnica. Kako sama kaže, trebali su joj samo dobri uvjeti za rad i onda će spoznati koje su joj granice. Iz Njemačke tako dolaze pohvale, ne samo od treninga nego i od njenih kolega poput Roberta Soldića ili Erka Juna.

Čini se kako Sara u Düsseldorfu radi na puno više toga nego što je sama borilačka potkovanost. Snimka s treninga koju je objavila na društvenim mrežama to svakako dokazuje. A ono što je "Guerreira" izvela nije baš dobro za opisivanje. Najbolje je da pogledate sami i oduševite se zajedno s nama, ali i sa svim njenim pratiteljima koji su je obasuli raznim komentarima u kojima nisu skrivali svoje oduševljenje.

Linker
24. travanj 2024 00:17