Regija

(VIDEO) Sara Luzar Smajić upisala pobjedu nokautom u prvoj minuti

Sara Luzar Smajić
Sara Luzar Smajić uspješno je odradila svoju borbu na Fair FC priredbi u Bochumu, gdje je nakon samo 49 sekundi upisala pobjedu nad Kelig Pinson iz Belgije, ujedno svoju prvu profesionalnu pobjedu u karijeri.

Iako je protiv sebe imala iskusniju protivnicu, hrvatska borkinja nije apsolutno ništa prepustila slučaju. Već nakon 15 sekundi ispitivanja snaga na nogama, pogodila je Sara snažan udarac desnom rukom kojim je odmah svoju protivnicu poslala na pod. Odmah je skočila na nju i krenula tražiti završetak borbe. Belgijka je tu prvobitno uspjela dobro odgovoriti, no Sara onda radi tranziciju u poziciju odakle je krenula plasirati neobranjive udarce i borba je tako vrlo brzo bila gotova.

Tako je hrvatska borkinja počela ubirati plodove odlaska u Düsseldorf gdje već četiri mjeseca trenira u UFD Gymu, jednoj od najboljih europskih MMA dvorana. Ovaj nastup je došao u pravo vrijeme, a Sara je potvrdila kako je spremna vrlo brzo ponovno ući u kavez ili ring i krenuti po novu pobjedu. Nema sumnje kako bi se vrlo brzo mogla upisati na europsku mapu ženskog MMA-a, posebno ako ostane ovako ubojita.

Snimku cijele borbe, koju je "Guerreira" riješila na dominantan način, pogledajte ispod teksta.

Linker
23. travanj 2024 21:45