Regija

(VIDEO) SBC 26: Vasilyev 'armbarom' završio Ibragimova, Kolosov high kickom nokautirao Bešića

Vasilyev vs. Ibragimov
 screenshot/SBC
Jučer je u Somboru održana prva priredba Serbian Battle Championship promocije u 2020. godini. U glavnoj borbi SBC 26 programa slavio je Vladimir Vasylev koji je bio bolji od Tarhana Ibragimova. Sunaslovna borba pripala je Maximu Kolosovu koji je nokautirao Edisa Bešića, dok su pobjednici preostalih borbi bili Nebojša Mršić, Stefan Pecevski, Dragan Dešić, Oleg Manzhuev, Hidayat Mammadov i Đorđe Stojanović.

Glavna borba SBC 26 priredbe donijela je vrlo zanimljiv okršaj dva velike europska potencijala u kojem je svoj niz neporaženosti nastavio Vladimir Vasilyev. On je iskoristio priliku koju mu je Tarhan Ibragimov pružio u drugoj rundi te je slavio polugom na ruci. Sunaslovna borba priredbe donijela je duel teškaša koji je ukupno trajao dvije i pol minute. Toliko je Maximu Kolosovu trebao da desnim krošeom uzdrma Edisa Bešića, a onda ga lijevim high kickom završi.

Nebojša Mršić napokon je došao do SBC pobjede nakon nekoliko razočaranja u nizu. Ovaj talentirani borac uspješno je srušio Marka Radakovića, a onda i udarcima iz gornje pozicije borbu završio. Velika pažnja bila je na duelu dvaju regionalnih potencijala u kojem je Rifat Prušević sjajno otvorio borbu protiv Stefana Pecevskog i time je prezentirao svoj veliki talent. No, kod Pruševića je prisutno i neiskustvo koje ga je još jednom koštalo. Krajem druge runde napravio je jednu malu grešku, koju je Pecevski iskoristio i došao do pobjede gušenjem.

Dragan Dešić ugušio je Nenada Rajića u prvoj rundi, dok je Oleg Manzhuev sredinom također prve runde završio borbu protiv Nasera Kalantarija. Fenomenalan SBC debi upisao je Hidayat Mammadov iz Azerbejdžana koji je već nakon jedne nešto više od jedne minute u polugu uhvata ruku Veljka Stojkovića, a u prvoj borbi programa Đorđe Stojanović savladao je Harisa Kesetića prekidom nakon ground n' pound udaraca.

Snimku cijele priredbe pogledajte OVDJE.

Linker
19. travanj 2024 09:45