Regija

(VIDEO) Stošić i Veličković udružili snage: Pogledajte kako bruse formu prije Darkovog odlučujućeg UFC meča!

Bojan Veličković i Darko Stošić
 Instagram
Ispred Darka Stošića je izuzetno bitan meč za nastavak UFC karijere. Naime, u slučaju i trećeg poraza zaredom u elitnoj promociji, teško je za očekivati nastavak suradnje i ostanak u Octagonu. I zato srpskom borcu očajnički treba pobjeda protiv Jamahala Hilla 25. siječnja na UFC FN 166 priredbi.

Za ovaj ključan trenutak svoje dosadašnje karijere Stošić je odlučio preseliti pripremni kamp u SAD, točnije u "Elevation" tim u Denveru. Tamo trenira prije svega sa svojim sunarodnjakom, a ujedno i prvim srpskim borcem koji je potpisao za UFC - Bojanom Veličkovićem.

Osim sa "Srpskim čelikom", Stošić formu brusi s velikanima poput Alistaira Overeema ili Curtisa Blaydesa. Redovito na njegovom službenom Instagram profilu možemo vidjeti fotografije i druge materijale iz dvorane.

U posljednjoj objavi je fanovima otkrio kako izgledaju zajednički treninzi njega i Veličkovića, koji je nedavno potpisao ugovor sa srpskom promocijom SBC, gdje će uskoro nastaviti karijeru nakon dvije sezone u PFL-u. Dvojac na objavljenom videu odrađuje drilove u kojima kombiniraju udarce rukama i udarce nogama.

Donedavni član Cro Cop tima je sjajno započeo UFC karijeru nokautom protiv Jeremyja Kimballa. No, porazi od Devina Clarka i Kennedyja Nzechukwua su ga natjerali da "se čupa" u posljednjoj borbi iz aktualnog ugovora. Iste večeri će njegov klupski kolega Curtis Blaydes nastupiti u "main eventu" protiv Juniora Dos Santosa.

Linker
20. travanj 2024 04:35