Regija

(VIDEO) Stošić sa skidanja kilograma poručio: 'Djeco, igrajte nogomet ili košarku'

Darko Stošić
 Instagram
Darko Stošić uspješno je odradio vaganje za sutrašnji nastup na UFC on ESPN 5 eventu, a snimka koju je Stipe Drviš objavio na Instagramu otkriva kako je proces skidanja kilograma bio vrlo zabavan.

"Faraon Tutankhamon u sauni u sedam sati ujutro", rekao je Stipe Drviš dok je snimao Darka Stošića umotanog u deke i ručnike. Srpski borac odlučio se za proces rezanja kilograma u jutro vaganja, što bi u prvom redu značilo izbacivanje vode iz tijela. U tome je uspio, no jasno je kako mu nije bilo lako.

"Djeco, igrajte nogomet ili košarku", poručio je Stošić svojim fanovima kad mu je Drviš približio telefon. Time je nasmijao prisutne koji su pokušavali podići atmosferu dok je srpski borac još uvijek bio unutar svojevrsne agonije koju "weight cut" svakako donosi.

Atmosfera je cijelo vrijeme sjajna i takva bi trebala ostati sve do borbe u kojoj će Stošić tražiti svoju drugu UFC pobjedu u trećem nastupu i dokaz kako ima kvalitetu za odigrati neku od bitnijih uloga u poluteškoj kategoriji najjače svjetske MMA promocije. Dok sutra oko 21 sat ne uđe u kavez, pogledajte spomenutu snimku i zabavite se zajedno sa svima drugima koji su imali tu priliku.

Linker
02. svibanj 2024 10:27