Regija

(VIDEO) Televizija iz Clevelanda objavila snimke s posjeta hrvatske predsjednice Stipi Miočiću

Kolinda Grabar Kitarović i Stipe Miočić
 screenshot
Predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, nalazi se u radnom posjetu SAD-u, a tijekom njega odlučila je otići do Clevelanda. Tamo je posjetila Stipe Miočića u njegovoj dvorani, a tako nešto nisu propustile obilježiti kamere clevelandske televizije "Cleveland 19".

O posjetu predsjednice UFC-ovom prvaku teške kategorije već je izvijestio HRT, ali tamo je bila i jedna lokalna televizija koja je došla do vrlo zanimljivih izjava. Predsjednica je s Miočićem odradila kratki trening, a to koliko joj je dobro išlo je prokomentirao sam Miočić.

"Dobro me pogodila desnom rukom, boli", rekao je Miočić, da bi onda dodao: "Sjajno je bilo primiti ju ovdje, pokazati joj gdje treniram i odraditi kratki trening. Razgovarati smo o formi, zdravlju i tome na čemu raditi da budeš bolja verzija sebe. Uvijek je sjajno imati razgovor s nekim takvim" rekao je Miočić.

S druge strane, predsjednica je bila jako dobro raspoložena za šalu, ali je isto tako dodala nešto o tome koliko je hrvatski narod ponosan na Miočića.

"Naučila sam neke sjajne poteze. Uskoro imam kampanju tako da će mi svakako pomoći", rekla je uz osmjeh, da bi se onda uozbiljila: "Nevjerojatno nam puno znači imati nekoga poput Stipe. Mi smo ponovno na apsolutno svakog Hrvata, bilo gdje u svijetu."

Kako je izgleda cijeli posjet i što su snimile Cleveland 19 kamere, pogledajte OVDJE.

Linker
26. travanj 2024 12:46