Regija

(VIDEO) U Poljskoj održana KSW 56 sučeljavanja, najžešće zaiskrilo između Erslana i Narkuna

 American Top Team Zagreb
Održano je ceremonijalno vaganje uz posljednja sučeljavanja sudionika KSW 56 priredbe

Sve je spremno za sutrašnji borilački spektakl u poljskom Lodzu, svakako jednu od najvažnijih priredbi za hrvatski MMA kojoj smo do sada imali priliku svjedočiti. Četiri hrvatska borca ući će u borilište, a na programu se ukupno nalazi osam borbi. One dvije najvažnije donose sudar između Roberta Soldića i Michala Materle, kojom će "Robocop" otići u srednju kategoriju te sunaslovnu borbu kroz okršaj za titulu poluteške kategorije između Ivana Erslana i prvaka Tomasza Narkuna.

Upravo između Erslana i Narkuna bilo je najžešće, a to je nešto što se zapravo nije očekivalo, znajući da su u pitanju dva inače mirna i staložena borca. Čini se kako su prve tenzije došle sa strane poljskog borca, ali Erslan mu nije ostao dužan. Ako im do danas motivacija nije bila na sto posto, nakon ovoga nema nikakve sumnje da je na maksimumu. Kod Soldića i Materle potpuna suprotnost. Prijateljski pozdrav i poziranje uz zagrljaj.

American Top Team Zagreb

Vrlo intenzivna sučeljavanja prošla su preostala dva hrvatska borca, koji će nastupiti u trećoj i četvrtoj borbi programa. Filip Pejić borit će se protiv Sebastiana Rajewskog, dok će se Francisco Barrio susresti s mladim poljskim debitantnom u promociji, Mateuszem Legierskim.

American Top Team Zagreb

American Top Team Zagreb

Ispod teksta možete pogledati ceremonijalno vaganje i sva sučeljavanja.

Linker
19. travanj 2024 09:17