Regija

(VIDEO) Vaso Bakočević nokautom do pobjede u 'bare-knuckle' debiju: 'Je*eš MMA, rođen sam za ovo!'

Vaso Bakočević
 Screenshot (KSW, Facebook)
'Psihopata' je slavio u Lodzu, a nakon borbe je prozvao jedno poznato MMA ime

Vaso Bakočević iz Poljske se vraća s atraktivnom pobjedom. Popularni 'Psihopata' u petak je u drugoj je rundi svog 'bare-knuckle' debija na Genesis priredbi nokautirao Poljaka Dariusza Rutkiewicza.

Bakočević je odlično otvorio svoj nastup u boksu bez rukavica te je već nakon minute svog suparnika poslao u nokdaun. Sudac je brojao, no Rutkiewicz se ipak pridigao nakon odličnog lijevog krošea.

A da se Poljak oporavio, pokazao je u samoj završnici uvodne runde kada je on jednim lijevim krošeom srušio Vasu, ali pokazalo se kako Crnogorac ipak nije bio ozbiljnije uzdrman te je nakon kraćeg brojanja nastavio meč.

Nakon pauze se žestoko ušlo i u drugu rundu, a Rutkiewiczu je već u prvoj minuti nastavka presudila kombinacija Vasine ljevice i desnice. Dariusz se i nakon toga nekako uspio pridići na noge, ali nedovoljno brzo i uvjerljivo da bi sudac dopustio nastavak meča.

"Je*beš MMA, svakog dana ću se ovdje boriti! Rođen sam za ovo! Kada me zahvatio lijevim krošeom odmah sam mu pokazao da dođe. Trebat će vam bejzbolska palica da me nokautirate", poručio je Bakočević nakon borbe pa odmah iz kaveza prozvao Normana Parkea, nekoć UFC-ovog, a danas KSW-ovog borca.

Linker
18. travanj 2024 07:04