Regija

(VIDEO) Vaso Bakočević u svom se stilu obratio Croati i fanovima

Vaso Bakočević
 screenshot/KSW
Megdanova priredba u Novom Pazaru jedna je u nizu MMA događanja otkazanih zbog trenutne krize u svijetu uzrokovane epidemijom koronavirusa. Tim putem se fanovima odlučio obratiti Vaso Bakočević, borac koji je trebao biti najveća zvijezda tog programa.

Da nije došlo do trenutne velike svjetske krize, ovog tjedna nabrijavali bismo se na Megdanovu priredbu u Novom Pazaru, planiranu za nadolazeći vikend, a čiji bi središnji događaj bila borba Vase Bakočevića i Francisa "Croate" Barria. Rijetko koja dosadašnja Megdanova borba dočekala je takvu pažnju i sve je vodilo spektaklu, a sad je pitanja hoće li se on uopće dogoditi.

Tim putem se preko Megdanove službene Facebook stranica fanovima obratio popularni Crnogorski borac. Iznio je informaciju kako je Megdan odgođen za kraj svibnja ili početak lipnja, ali je isto tim putem dodao kako se on neće boriti te je ostavio poruku za fanove, ali i za svog protivnika.

No, hoće li Vaso uistinu odustati od ove sjajne borbe ili je sve samo njegova igra, odnosno šala, najbolje da pogledate sami. Vaso je sve ovo odradio u svom stilu zbog kojeg i je jedan od najpopularnijih boraca u ovim krajevima!

Linker
19. travanj 2024 05:26