Regija

(VIDEO) Zavirite iza kulisa spektakla u Uzbekistanu na kojem je nastupio Ivica Trušček

Ivica Trušček
 screenshot/Youtube
23. studenog u Taškentu je održan prvi veliki MMA event u Uzbekistanu. GFC 20 obilježio je posjet Khabiba Nurmagomedova čijih se nekoliko kolega borilo na programu, a tamo je bio i naš Ivica Trušček koji ipak nije uspio savladati Khabibovog mentora, Šamila Zavurova.

Priredbu je popratio jedan od najpopularnijih MMA kanala na svijetu, Anatomy of the Fighter, na kojeg je pretplaćeno pola milijuna ljudi, a čiji su se autori proslavili sjajnim uradcima s MMA priredbi. Mnogi ih čak smatraju kvalitetnijim i boljim prikazom nego što to UFC radi sa svojim Embedddom prije priredbi i The Thrill and The Agony nakon njih.

U prvom planu je Khabib Nurmagomedov, kojeg je Anatomy već pratio pri posljednjim njegovim nastupima. Ovog puta im je zanimljivo izgledala velika priredba u pomalo egzotičnoj državi za MMA sport, ali i vrlo jak program. Ekipa je stigla u Taškent dan prije priredbe pa tako vidimo što se događalo u hotelu, a možemo popratiti situaciju u svlačionici te emocije boraca,.

Kameru su uhvatile i našeg Ivicu Truščeka, koji je prekidom u trećoj rundi poražen od Šamila Zavurova. Već je on sam ranije izrazio oduševljenje ovom priredbom, a sve što je ispričao možemo vidjeti i ovdje. U dolje podijeljenom videu, na 37:19 možemo vidjeti Truščeka u društvu trenera Krešimira Merčepa prije borbe, a kasnije i nakon iste.

Linker
19. travanj 2024 07:14