Regija

Zagrebački ATT organizira desetodnevni seminar ruske trenerske legende

FNC trening kamp
 FNC
U organizaciji zagrebačke podružnice American Top Teama i Fight Nation Managementa, održat će se seminar poznatog ruskog trenera, Islama "Professora" Karimova.

ATT Zagreb i Fight Nation Management organiziraju Fight Nation Training Camp kojeg će voditi Islam "Professor" Karimov, jedan of najboljih i najpoznatijih ruskih MMA trenera. Glavni je to trener Eagles MMA Moskva tima. Samo neki od boraca s kojima radi su Sergey Pavlovich, Aliaskhab Khizriev, Vitaly Minakov, Ahmed Aliev, Omari Akhmedov, Ali Bagautinov, prema tome je jasno kako se radi o velikom imenu kod kojega dolazi samo prava borilačka krema.

Što se tiče samog seminara, satojat će se dva treninga dnevno i pokazivat će se isključivo tehnike koje dokazano funkcioniraju u borbi. Fokus će biti na prijelazima iz udaranja u hrvanje, hrvanje za MMA, borba na žici, hrvačkim scramblovima i ground n' poundu. Također će demonstrirati svoju metodu funkcionalnog treninga za koji tvrdi da je najbolja za ulazak u borilačku formu u kratkom vremenu.

Trajanje seminara je od 10. do 19. rujna, a prijave se obavljaju putem e-maila: attzagreb@gmail. com. Što se tiče cijene i drugih informacija, najbolje da posjetite Facebook stranicu American Top Teama.

Linker
19. travanj 2024 07:21