Regija

Zorka Stojanović doživjela tešku ozljedu koljena, otkazala nastup na SBC-u 23

Zorka Stojanović
 Facebook
Jedna od najboljih regionalnih borkinja, Zorka Stojanović, doživjela je tešku ozljedu koljena zbog koje je morala biti hitno operirana. Naravno, zbog toga je bila prisiljena otkazati i borbu na SBC 23 priredbi protiv Sheile Gaff, za koju se glasno govorilo kako bi joj trebala biti ulaznica za UFC.

Sve je izgledalo savršeno za 21-godišnjakinju iz Brčkog. Napokon je bila potpuno zdrava, potpisala je ugovor s MTK managementom koji je do UFC-a doveo Duška Todorovića i napokon je ispred sebe imala pravu borbu. SBC promocija se potrudila i za svoj 23. event, koji će se održati u subotu 7. rujna, doveli su joj Sheilu Gaff. Bivša UFC borkinja i jedna od najboljih borkinja u Europi trebala je Zorki biti test za UFC. Glasno se govorilo kako bi pobjeda u toj borbi trebala od nje stvoriti prvu regionalnu borkinju u najvećoj svjetskoj MMA promociji. Nažalost, loša sreća ponovno se pojavila u najgorem mogućem trenutku.

Kako je otkrila na svojoj Facebook stranici. Zorka je pred sam kraj priprema doživjela ozljedu prednjih križnih ligamenata. Ona je bila takve prirode da je Zorka morala hitno biti podvrgnuta operaciji, da ne bi došlo do većih posljedica. Operacija je prošla dobro. Zorka će sad biti prisiljena odmarati nekoliko mjeseci, no osmjeh na njenom licu govori kako je spremna i na to te kako sve to smatra samo još jednom preprekom na putu do uspjeha.

Kako je sama napisala. Ozljede su nažalost sastavni dio ovog sporta! Zorki treba poželjeti brz oporavak nakon kojeg bi napokon trebala oploditi taj ogroman talent koji posjeduje.

Linker
19. travanj 2024 01:49