Donosimo drugi dio "Countdowna" večerašnjeg Glory 19 eventa (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 06.02.2015 16:55h Autor:

Errol Zimmerman

Nakon što smo nedavno objavili razgovor Mike Tysona s Errolom Zimmermanom i Ricom Verhoevenom, koji je Glory predstavio kao prvi dio službenog "Glory 19 countdowna", sad je red došao na drugi dio, gdje se dva glavna borca ovog eventa vidi u malo privatnijem okruženju.

Na početku ovog videa vidimo završetak interviewa koji je Mike Tyson odradio s prvakom i izazivačem u Gloryevoj teškoj kategoriji, a nakon toga kamere prate borce u njihovom privatnom okruženje.

Tako imamo priliku Zimmermana vidjeti u kvartu, gdje govori o teškom djetinjstvu koje je prošao, a nakon toga i u kući svog trenera, gdje je pokazao veliku bliskost i s njegovim malim sinom.

Rica su kamere posjetile pri pripremanju objeda, a vidimo o njegovu malu kčerkicu, koja mu je i glavna motivacija za uspjeh u sportu kojim se bavi i gdje s razlogom nosi nadimak "Princ kickboksa."

U svakom slučaju, ova borca su izuzetno motivirana za ono što će uslijediti kada večeras uđu u ring, a službeni najavljivač prozove njihova imena. Hoćemo li biti "and still…" ili "and new…", saznati ćemo tek nakon što odrade žestokih pet rundi ili manje, ukoliko dođe do nokauta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI