Hesdy Gerges: Pobijedio bih Harija i Verhoevena u jednoj večeri

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 25.07.2016 19:28h Autor:

Hesdy Gerges

Dok se fanovi raduju što je napokon dogovoren meč Hesdya Gergesa i Rica Verhoevena, jedan borac ne dijeli njihovo zadovoljstvo. Hesdy Gerges smatra kako se Hari prvo trebao boriti protiv njega.

“Hej Badr, mi još uvijek imamo nedovršenog posla. Prvo trebaš proći mene da bi došao do Rica. Zapravo, riješio bih vas obojicu u jednoj večeri. Dok sam u ovakvoj formi, nitko mi ne može doći niti blizu. Kao što mi nisi mogao niti 2010. godine”, napisao je Hesdy na Facebooku.

Zapravo, prepucavanje dva učenika Thoma Harnicka, Gergesa i Harija traju upravo od 2010., kad su odradili meč unutar It’ Showtime promocije. Bio je to jedan vrlo izjednačen meč do trenutka u prvoj minuti druge runde. Gerges je tad izbjegao jedan Harijev udarac, no usput je izgubio ravnotežu te se našao na podu. Krenuo se odmah ustajati, a Hari ga je tad nokautirao nogom u glavu. Marokanac je bio diskvalificiran, a od tad se čeka njihov revanš.

Nakon što je Hari potpisao za Glory, možda bi do njega napokon moglo i doći. No, prvo će se ipak održati taj dugo očekivani meč Harija i Verhoevena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI