Izvagani posljednji sudionici polufinale Svjetske serije, Callum Smith i Nieky Holzken (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.02.2018 18:16h Autor:

Callum Smith i Nieky Holzken

Odrađeno je vaganje za sutrašnji boksački meč Calluma Smitha i Niekya Holzkena, koji je ujedno posljednji duel polufinala Svjetske serije. Meč se održava u super srednjoj kategoriji, a oba boksača su bez problema zadovoljila potrebnih 76 kilograma.

Holzken je u ovaj meč uskočio kao zamjena za ozlijeđenog Jurgena Braehmera, koji je u Nurnbergu trebao nastupiti pred svojom publikom. Holzken nije imao problema s pripremom za ovaj meč, budući da je već bio u priprema za meč protiv Dmitrija Chudinova. Ipak, ovo je svakako najveći meč u njegovoj boksačkoj karijeri, no teško da će tu biti nekog pritiska s kakvim se ne bi znao nositi. Naime, u pitanju je jedna od najvećih svjetskih kickboxing zvijezda i bivši Glory prvak koji se već godinama bori protiv boraca iz svjetskog vrha.

Neporaženi Smith (23-0) svakako je favorit ovog meča, a najmlađi od četvorice braće Smith imati će i veliku prednost u visini ispred Nizozemca. Pobjednik ovog meča u lipnju će u Londonu boksati za turnirski naslov, a u finalu već čeka George Groves.

Na uvodnom programu nastupa Filip Hrgović protiv Seana Turnena iz Irske, no još nismo uspjeli dobiti informacije o njegovom vaganju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI