Kell Brook spreman za Golovina: Brz sam i jako udaram, šokirati ću svijet

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 10.08.2016 19:47h Autor:

Gennady Golovkin i Kell Brook

Točno mjesec dana prije nego će pokušati doći do najvrjednije pobjede svoje karijere, Kell Brook uvjeren je da je spreman za meč protiv Gennadya Golovkina te da ima sve potrebno za savladati najubojitijeg svjetskog boksača.

Obojica boksača u dosadašnjoj karijeri ne znaju poraz, a Brook (36-0, 25 KO), koji ima čak pobjedu više od Golovkina (35-0, 32KO), uvjeren je da ima sve potrebno za potvrditi da on nije autsajder u tom meču:

“Vrlo jako udaram, a tu je i brzina. Šokirat ću svijet, siguran sam u to! Zapravo, nemojte biti šokirani, jer ću ja naći način za savladati Golovkina i uzeti mu sve te pojaseve koje nosi. Tip može udariti kao mula, ali to će mi dati dodatnu koncentraciju u meču i učinit će me oštrijim”, rekao je Brook.

Ipak, Brook je posljednjih godina imao podosta na papiru lakše protivnike od Golovkina, pa mnogi smatraju da će GGG-u biti lakši protivnik nego što mu je npr. bio David Lemieux. No, on zna zašto je tu.

“On još nikad nije bio u ringu s nekim kao što sam ja. Neporažen sam s razlogom, uvijek nađem način kako doći do pobjede.”

10. rujna saznati ćemo koliko je bio u pravu.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI