Kralj cigana pokazao vrhunsku formu pred sutrašnji povratak u ring (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 08.06.2018 15:15h Autor:

Tyson Fury

Još nas samo jedan dijeli od povratka Tysona Furya u boksački ring, a Gipsy King se pobrinuo da svi već prije toga vidimo u kakvom će stanju nastupiti po prvi puta nakon studenog 2015. godine.

Manchester Arena dočekati će svog šampiona pred rasprodanim tribina, a za protivnika u povratku odabran je Sefer Seferi (24-1), 39-godišnji boksač iz Albanije, no isto tako boksač koji je većinu karijere prover u cruiser, odnosno lakoteškoj kategoriji. Stoga ne moramo posebno naglašavati da je Fury veliki favorit.

A toliko veliki favorit bio bi vjerojatno i da nije u formi u kakvoj se čini da je. Nevjerojatno izgleda njegova transformacija iz vremena kada je izgledao kao da ne postoje gotovo nikakve šanse da se vrati profesionalnom boksu na pravu razinu. Nama se čini da zapravo još samo malo nedostaje da bude onaj stari, ali više o tome ćemo znati nakon što pogledamo sutrašnji meč. S 29 godina je još uvijek dovoljno mlad da stigne puno toga napraviti.

Što se tiče njegovog izgleda, nemojte da vas zavara malo opuštenija građa, budući da Tyson Fury nikada nije bio jedan od onih “izrezanih” tipova. Uostalom, u tri videa ispod teksta, od kojih je posljednji s otvorenog treninga, najbolje možemo vidjeti kako izgleda njegovo kretanje i brzina ruku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI