Mayweather: Veći sam, jači sam, duži sam i točniji od Pacquiaoa!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 22.02.2015 10:47h Autor:

Mayweather i Pacquiao

Nakon godina govorkanja i šuškanja o ovom mitskom meču te mnogo dana, tjedana pa čak i mjeseci pregovaranja, u subotu je napokon potpisan konačni ugovor između Mannyja Pacquiaoa i Floyda Mayweathera jr-a. Radi se o najskupljem boksačkom dvoboju u povijesti, ali i jednom od najiščekivanijih ikada.

Posljednjih dana se samo čekalo na Mayweatherov potpis s obzirom da je Pac-man već odavno pristao na sve uvjete. Nije poznato o čemu je točno kontemplirao i kalkulirao Mayweather, no najbitnije je kako je na koncu ipak pristao odraditi meč planiran za 2. svibanj i legendarni Las Vegas.

"Za mene, to je samo jedan dan. To je samo jedna borba. Znate, kada pogledate sve naše karakteristike, ja imam duži raspon ruku, jači sam, viši sam i točniji sam. Vidim veliku promjenu kod Pacquiaoa", izjavio je Mayweahter, a prenosi Fighthype.

Amerikanac pod promjenom misli na veliku razliku u stilu koji je Pacquiao njegovao ranije i sada u karijeri. Posljednjih godina njegovi nokauti su iščezli te Filipinac pobjeđuje isključivo sudačkim odlukama. No, Mayewather zna i kako je Pacquaio u karijeri pobjedio mnogo puno većih i "dužih" boraca pa to ne mora biti presudni faktor u ovom sjajnom meču koji čeka čitav svijet. Vjerojatno je i zato toliko dugo kaklulirao…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI