Novi zaokret u najiščekivanijem boksačkom okršaju, Wilder izvan sebe od bijesa: On je manipulator i kompulzivni lažljivac!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 24.06.2018 19:14h Autor:

Wilder (screenshot)

“Deontay Wilder je prihvatio uvjete koji su mu ponuđeni od strane Eddieja Hearna, promotora Anthonyja Joshue. Dva boksača bi se trebala sučeliti ove jeseni u Velikoj Britaniji”, još je prije 10-ak dana pisao ugledni ESPN i svi su odmah zaključili da je meč napokon dogovoren, ali čini se kako još uvijek nije sve razjašnjeno u ovoj priči.

Konačni dogovor, barem ako ćemo vjerovati Wilderu, koči upravo promotor mladog Britanca čije je sve uvjete on nedavno prihvatio. Cijela ta situaciju polako postaje mučna za WBC-ovog prvaka koji gubi živce zbog svog tog silnog odugovlačenja.

Amerikanac također vjeruje da je Joshua napravio veliku pogrešku kada nije prihvatio zagarantiranih 50 milijuna dolara koje mu je ponudio njegov tim, a po kojoj bi se borba održala na američkom tlu. S druge je strane Wilder ogorčen i time što je on nakon toga od Hearna dobio ponudu od ‘samo’ 12 i pol milijuna, ali je, čini se, čak i na takvu pristao.

“Eddie je jedan manipulator i kompulzivni lažljivac. Kad samo pogledam kroz kakve su me sve situacije provlačili… Ne mogu dočekati…. Uzet ću njegovu glavu i staviti je na Joshuino tijelo”, ljutito je poručio Wilder u razgovoru za Behind The Gloves, pritom aludirajući na to da bi ako dođe do velikog dvoboja mogao biti puno agresivniji od planiranog.

“Očito je da ne žele borbu sa mnom. Svaki put nešto izmišljaju, a ja sam pristao na sve do sada, a oni na apsolutno ništa”, požalio se ‘The Bronze Bomber’ nadodavši da će njihovo izbjegavanje postati još jasnije ako prvo prihvate meč s Alexanderom Povetkinom, obveznim WBA izazivačem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI