Pred nama sjajna boksačka noć, u ring ulazi i Vladimir Kličko! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 10.11.2012 09:50h Autor:

Vladimir Kličko VS Mariusz Wach

Noćas se diljem svijeta održava nekoliko iznimno zanimljivih boksačkih mečeva, a u ringu će se ponovno naći i Vladimir Kličko koji u Njemačkoj brani svoje naslove svjetskog prvaka u teškoj kategoriji.

Hamburg će večeras imati priliku uživati u zaista atraktivnom boksačkom okršaju, u ringu će se ponovno naći Vladimir Kličko, a on na stol stavlja svoje pojaseve svjetskog prvaka u teškoj kategoriji. Izazivač je ovog puta Mariusz Wach koji je nešto viši od Vladimira i svega jedan kilogram teži.

Radi se o do sada neporaženom boksačku, no hoće li Wach uspjeti stiži do svoje 28. pobjede u karijeri zaista je teško reći, Vladimir je ipak jedna druga dimenzija borca, no iznenađenja su uvijek moguća.

Diljem svijeta održava se još nekoliko zanimljivih borbi za titule, no istaknimo kako će u jednoj prestiž borbi nastupiti i hrvatski boksač Ivica Perković. Njemu će na priredbi u Helsinkiju protivnik biti 34-godišnji Janne Katajisto, koji je u svojoj karijeri do sada ostvario 11 pobjeda. Na istom mjestu održat će se i meč za WBA titulu Interkontinentalnog prvaka između neporaženog 21-godišnjaka Patricka Nielsena te znatno starijeg Jamela Bahkija koji je ipak tek nešto malo iskusniji.

Mnogo pogleda bit će upućeno i prema Los Angelesu gdje se na istoj priredbi održavaju čak tri borbe za titule svjetskog prvaka. Fanovi boksa noćas definitivno neće spavati!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI