Stallone otkrio za koga će navijati: On je Rocky stvarnog svijeta!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.06.2017 17:58h Autor:

Sylvester Stallone (Rocky Balboa)

Među celebrityima koji su upitani o prognozi meča Conora McGregora i Floyda Mayweathera, našao se najpoznatiji boksač s velikih ekrana, Sylvester Stallone. “Rocky” nije mogao prognozirati pobjednika, ali zna za koga će navijati.

Glumac koji se proslavio upravo ulogom u oscarom nagrađenom Rockyu će vjerojatno biti prisutan na meču 26. kolovoza u Las Vegasu, budući da on ne propušta slične manifestacije. Biti će mu zanimljivo popratiti priredbu za koju ga je ekipa s TMZ-a upitala kako vidi taj meč te koga smatra favoritom. Sly im je vrlo raspoložen odgovorio.

“Znate tko će pobijediti, znate tko će biti pobjednik tog meča! Ja sam uvijek za autsajdera, to je sjajno za boks. McGregor je Rocky stvarnog svijeta. Ali, kada bolje razmislimo, ja sam čovjek koji živi u fantaziji”, rekao je 70-godišnji glumac.


Ipak, Sly se onda barem djelomično upustio u prognozu meča te je priznao koga vidi kao favorita.

“Mayweather će osjetiti snagu Conorovih udaraca i sigurno će biti ugrožen! Ma znate da se samo šalim, idemo spustiti to na zemlju i realno reći kako stvari stoje. To nitko do sada nije uspio, nije uspio savladati Floyda. Naravno da nikad ne znaš što je moguće, ali to je činjenica.”

Mnogi smatraju da će Mayweather ipak biti ugrožen ukoliko bude pogođen od Conora te neki čak smatraju da se s toliko snažnim udaračem “Money” do sada nije susreo. Ipak, jedno su male, a drugo su velike rukavice.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI