Stigao promo video za meč Golovkina i Murraya (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 06.02.2015 17:15h Autor:

Genady Golovkin

Dva tjedna nas dijeli od novog nastupa trenutno najatraktivnijeg svjetskog boksača, Genadya Golovkina, kojem će se suprotstaviti novi izazivač, Martin Murray. Tako je pristigla i prvi prava video najava, koju vam ovim putem donosimo.

Profesionalni skor 31-0, 28. pobjeda nokautom, 14 nokaut pobjeda u nizu u borbama za titulu svjetskog prvaka, gdje su samo četiri protivnika "dogurala" dulje od pete runde. Sve su to podaci koji 32-godišnjeg Kazahstanca Genadya Golovnika čine najuvjerljivijim i vjerojatno najatraktivnijim svjetskim boksačkim prvakom.

21. veljače će prvi čovjek koji ga je savladao pokušati postati Martin Murray. Murray je GGG-ev vršnjak, skora 29-1-1 (12 nokauta), i vjeruje kako je upravo on taj koji ima ono nešto za parirati nevjerojatnom Golovkinu.

Prije nego napokon dočekamo najbolji boksački meč u mjeseci veljači, najbolje da pogledamo ovu vrlo dobru video najavu. Može li Murray biti taj koji će srušiti GGG-a? Svi podaci govore da je to teško moguće, no u boksu smo gledali i veća iznenađenja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI