Zvižduci za olimpijskog pobjednika: Krađa u finalu teške kategorije! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.08.2016 12:16h Autor:

Vassiliy Levit vs. Evgeny Tishchenko

Evgeny Tishchenko olimpijski je pobjednik u teškoj kategoriji, no svoju medalju nije proslavio u atmosferi kakva priliči ovako velikom sportskom događaju.

Naime, aktualni svjetski i europski prvak je do zlata stigao nakon meča s Vassiliyjem Levitom u kojem su svi, osim sudaca, kao boljeg vidjeli kazahstanskog boksača. Levit se pokazao kao uspješniji u brojnim razmjenama i ruskom je borcu stvarao dosta problema skraćivanjem distance, a čak ga je uspio i uzdrmati u trećoj rundi.

Posjetitelji Riocentro arene, kao i brojni gledatelji ispred malih ekrana, nakon meča su bili uvjereni u Levitovu pobjedu, ali su suci jednoglasno (29:28, 29:28, 29:28) presudili u korist Tishchenka koji se suočio s brojnim negodovanjima i zvižducima koji su se ekspresno proširili dvoranom.

Olimpijski pobjednik naknadno je izjavio da ga je takvo ponašanje gledatelja uznemirilo te da vjeruje kako su suci imali dobar razlog zašto su baš njemu dodijelili pobjedu, no da će se isto tako suosjećati s Levitom ukoliko se pokaže da je donesena kriva odluka.

Pogledajte isječke iz borbe i procijenite sami…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI