Alessio Sakara saznao protivnika na Bellator eventu u Italiji, nastupa i Melvin Manhoef

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.01.2016 19:35h Autor:

Alessio Sakara

Alessio Sakara i službeno je potvrđen kao sudionik glavne borbe Bellator 152 eventa, koji se u travnju održava u Torinu. Uz to je saznao i tko će mu biti protivnik.

Donedavni borac s FFC-ovog rostera debitirat će unutar Bellatora na njihovom prvom eventu izvan SAD-a, i to nakon čak 151 eventa, koliko ih je organizacija održala u šest godina svog postojanja.

Legionarius će se boriti protiv Briana Rogersa, kojem će to biti već 12. borba u organizaciji. U svom posljednjem je nastupu savladao Virgila Zwickera, dok mu je skor u Bellator ukupno 5-6. Ukupni profesionalno skor mu je malo bolji, odnosno iznosi 12-8. Borba će se održati u poluteškoj kategoriji, u koju je Sakara prešao nakon otkaza iz UFC-a.

Zanimljivo je kako će ovo biti kombinirani event s kickboks borbama, nešto slično kao što je bilo na prošlogodišnjem Dynamite eventu. Tako će unutar ringa nastupiti Melvin Manhoef, no i velika američka zvijezda Raymond Daniels. Njihovi protivnici još uvijek nisu poznati, no poznato je organizacija koja je u ovom slučaju suorganizator. To je Oktagon kickboksing organizacija, no nemojte da vas zavara njihovo ime. Mečeve ne održavaju u oktogonu nego u normalnom boksačkom ringu.

Event se održava 16. travnja, a na programu će se naći još jedan borac s FFC iskustvom. To je Danilo Belluardo, koji je bio vrlo uspješan u hrvatskoj organizaciji te je ostvario pobjede u oba svoja nastupa. Njegov protivnik je A.J. McKee.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI