BJJ instruktorica uhićena zbog sexualne veze s 14-godišnjakom!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.02.2015 00:26h Autor:

Gracie logo

Whitney Fetters, BJJ instruktorica u Redline BJJ-u i učiteljica španjolskog jezika, se u srijedu predala policiji u Oklahomi zbog optužbi za vrbovanje 14-godišnjaka na seks.

Fetters je suspendirana s mjesta učiteljice dok ne završi sudski postupak.

"Policija navodi kako je 31. siječnja počela istragu nad Whitney Fetters zbog seksualnog vrbovanja maloljetnika. Žrtva je s roditeljima sve prijavila policiji.

Policija navodi kako je 28-godišnja učiteljica započela vezu s dječakom kad je imao samo 12 godina. Sve je počelo u Srednjoj školi Hefner kad je žrtva bio u sedmom razredu. Prema navodima policije, Fetters i žrtva su izmjenjivali ne-seksualne poruke. U dobi kad je žrtva napunila 14 godina, veza je postala vrlo seksualna.

Policija je na mobilnim uređajima pronašla vulgarne poruke i fotografije koje su Fetters i žrtva izmjenjivali. Neke fotografije prikazuju Whitney golu.

Učenik navodi kako je i on svojoj učiteljici slao videe sa seksualnim sadržajem. Policija navodi kako je Fetters 13. veljače poslala mladiću kako je sama kod kuće te da bi se trebali seksati.

Istražitelji navode kako je veza trajala kroz mladićev sedmi i osmi razred. On je sada u srednjoj školi. Policijski dokazi potvrđuju da je učenik pokušao izbrisati poruke kad su se njegovi roditelji suočili s njim zbog te veze.

Fatters se tereti za traženje seksualnih radnji s maloljetnikom.

Redline BJJ se ogradio od slučaja i na svojim internetskim stranicama uklonio Whitney Fetters iz članova svojih instruktora.

Whitney Fetters je treća osoba s lijeve strane, nosi rozi pojas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI