Bonnar: Tito je najveći šupak u MMA povijesti

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 12.11.2014 22:15h Autor:

Stephen Bonnar

Sve je bliže borba Stephena Bonnara i Tita Ortiza, a tako i medijski rat ova dva borca. U jednom interviewu, koji je Bonnar dao ovih dana, nazvao je jednog od najvećih legendi UFC-a, najvećim "šupkom" u povijesti MMA-a.

Stephen Bonnar je dao kratki interview za SevereArt, povodom svoje borbe protiv Tita Ortiza, koja je na rasporedu u petak, na Bellator 131 eventu. Oba borca su daleko od svojih najboljih dana, no hrvanje Tita Ortiza nikako nije za podcijeniti. Bonnar je toga svjestan:

"Naravno da sam svjestan njegovih prednosti. Dugo je borac i dobar je borac. Hrvanje je sigurno njegova najjača snaga, no ja sam toga svjestan. Pogledao sam sve njegove borbe, ne može me apsolutno ničim iznenaditi, a mislim i kako je prestar i preglup da uvodi ikakve novitete."

Bonnar nije nastupio dvije godine, na Bellatoru je trebao raditi kao pomoćni komentator, no na kraju je ipak postao borac. Objasnio je kako je došlo do toga:

"U UFC-u mi se nisu događale velike borbe, osim protiv Andersona, što je bila moja posljednja. Ovdje je došla ponuda za glavnu borbu velikog eventa, borbu protiv velikog imena. Bila je glazba za moje uši, koja me je odmah zainteresirala. Ne mogu tražiti ništa više, ovo je uistinu došlo kao blagoslov. Dobit ću novce da tučem Tita Ortiza, koji ne najveći šupak u povijesti ovog sporta."

Bellator 131 je na rasporedu u petak, dan prije UFC 180, a na programu se nalazi i borba za titulu u lakoj kategoriji, između Willa Brooksa i Michaela Chandlera, a nastupaju i Mohammed Lawal te Melvin Manhoef.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI