Daley potvrdio: Rory MacDonald je u Bellatoru, želim odmah s njim u kavez!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.08.2016 10:14h Autor:

Rory MacDonald

Iako još uvijek nema službene potvrde niti s jedne strane, čini se kako se radi o gotovoj stvari – Rory MacDoland je iz UFC-a prešao u redove najljuće konkurencije, one Bellatorove. Još je u srijedu osvanula vijest da je potpis ugovora tek formalnost, odnosno da je Kanađanin bez sumnje promijenio poslodavca. Razlog je ponuda Bellatora koju UFC  nije želio nadmašiti, nego je svom dugogodišnjem borcu ponudio slabije uvjete nego one konkurentske kompanije.

Da se radi o istini, može se zaključiti i prema micanju MacDonalda sa službene rang ljestvice UFC-ove velter kategorije, ali i prema reakciji “Bellatorovca” Paula Daleyja.

Dobro obaviješteni Britanac je javnost preko Facebooka obavijestio da je MacDonald zaista potpisao ugovor. Nije gubio previše vremena pa je već danas izazvao do sada top UFC-ovog borca.

“Tražio sam od Bellatora velike borbe, a oni su uspjeli dovesti bivšeg izazivača UFC-a Roryja MacDonalda koji je potpisao ugovor. Kako obojica imamo poraze iza sebe od visoko rangiranih protivnika. Mislim da bi bilo dobro da međusobno ukrstimo rukavice. Pobjednik ponovno može na prvaka”, poručio je Daley preko Facebooka.

Uz Bensona Hendersona, Rory MacDonald je zasigurno najveća Bellatorova “krađa” UFC-ovih boraca. Kanađanin je legitimni GSP-ov nasljednik, ali i top borac svijeta u kategoriji do 77 kilograma. Ono što je najbitnije, MacDonald je još uvijek vrlo mlad te se radi o dugoročnoj investiciji. Bellator očito misli ozbiljno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI