Evangelista Santos planira borbu samo četiri mjeseca nakon operacije lubanje

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.08.2016 19:32h Autor:

Evangelista Santos

Nakon što je u borbi protiv Michaela Pagea doživio jednu od težih ozljeda koje su MMa fanovi imali priliku vidjeti, Evangelista “Cyborg” Santos je operariran te je najavio kako kreće s treningom i planira novu borbu za prosinac.

Svi se još uvijek sjećamo slika lubanje Evangeliste Santosa i ozljede koju mu je napravilo koljeno Michaela Pagea. Rijetko tko je vjerovao da će se ikad više boriti, odnosno većina je tvrdila kako je jop i dobro prošao. No, on je odmah najavio da ne namjerava odustati od karijere, a samo mjesec dana nakon operacije, planira se vratiti u dvoranu.

“Oporavak mi je sjajan, a ovo vrijeme vam borbe i treninga je bilo sjajno za mene. Bio sam toliko zauzet drugih stvarima da nisam ni primijetio koliko brzo je ovih mjesec dana prošlo. Bilo je jako neugodno tri ili četiri dana nakon operacije, no kad je to prošlo sam većinom odmarao i učio nove stvari”, izjavio je medijima.

Onda je dodao nešto o spomenutim planovima povratku borbama. Svjestan je kako je prošao tešku ozljedu, koja će ostaviti trajne posljedice, no ne dovoljno jaku da ga spriječiti u tome da radi ono što voli.

“Idući tjedan se planiram vratiti treningu, a u prosincu se želim boriti. To je moj plan, no prije bilo kakve odluke ću poslušati što mi liječnici savjetuju. Imam dogovoreno za idući tjedan i tada će mi vjerujem dozvoliti trening. Ja osobno se osjećam sasvim dobro. Kad sam došao u bolnicu s prvim rezultatima, bili su jako ugodno iznenađeni. Bili su impresionirani i rekli su da je moguće da se ponovno borim. No, istina je da sam trenutno malo oštećeni automobil i da više neću nikada biti kakav sam bio.”

Još uvijek se ne zna hoće li se vratiti u Bellatoru, gdje je odradio posljednje dvije borbe ili će morati tražiti neku drugu promociju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI