Isplivali gnjusni detalji seksualnog skandala Aleksa Emelianenka!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.02.2015 11:44h Autor:

Alexander Emelianenko

Alexander Emelianenko suočava se sa sve ozbiljnijim optužbama čekajući suđenje zbog seksualnog skandala u koji je upao zbog 26-godišnje Poline Stepanove iz Moldavije.

Alexander Emelianenko je dio svoje karijere proveo boreći se u Prideu, ali poznatiji je javnosti kao brat velikog Fedora Emelianenka. No, u posljednje vrijeme puno je poznatiji kao lice sa stranica crne kronike. Optužen je za seksualni napad, otmicu, uzimanje putovnice i prisiljavanje na konzumiranje opojnih droga. Kako se navodi Emelianenko je oduzeo putovnicu svojoj kućnoj pomoćnici i od nje tražio seksualne usluge.

"Paulina tvrdi da je dugo bila zatvorena u stanu te da je u jednom trenutku Emelianenko tražio da kartaju što je ona odbila. Nakon toga ju je ošamario. Prisiljavao ju je da puši travu i pije alkohol. Sve njene molbe da ju pusti kući i da je ne dira on je odbio i u jednom joj je trenutku rekao da skoči kroz prozor ako želi otići.", izjavio je odvjetnik Stanislav Maltsev.

Kad je konačno puštena otišla je u policiju i sve prijavila, ali je i nakon toga bila podvrgnuta zlostavljanu od strane njegovih prijatelja.

"U nekoliko su joj navrata prijetili. Govorili su joj da znaju gdje živi, gdje joj je obitelj i sin. Potom su joj ponudili novac da promjeni svoje svjedočenje", stoji u nastavku izjave.

Emelianenko je odbio sve optužbe, ali priznaje da su imali intimni odnos. No, po njegov riječima sve je bilo sporazumno i bez prisile.

Odvjetnici Poline Stepanove tražit će pet godina zatvora za Emelianenka. Podsjećamo kako ovo niti približno nije prvi problem sa zakonom brata slavnog borca. Emelianenko je više godina proveo po ruskim zatvorima, a priča kaže kako ga je iz njega u nekoliko navrata izvlačio i njegov slavni brat Fedor iskoristivši prijateljstvo s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Iako je sam Aleks više puta zanijekao boravak u zatvoru, na izravno novinarsko pitanje o toj temi Fedor je odgovorio potvrdno rekavši da je bio osuđen na pet godina, a da je odslužio samo 3.5. Tijekom izdržavanja zatvorske kazne Emelianenko je navodno zaradio i opaki Hepatitis zbog kojeg je ostatak karijere imao velikih problema s pronalaskom mečeva u ozbiljnijim promocijama. Čitavu karijeru je muku mučio s problemima s alkoholom i drogama zbog čega je u nekoliko navrata najavljivao prekid karijere, no uvijek bi se vraćao zbog nedostatka novca. 

Podsjećamo kako je Aleksandar prošle godine trebao odraditi dvoboj protiv našeg Mirka Filipovića, no on je otkazan u posljednji trenutak. Razlog je bio skandal u kojem je Emelianenko optužen da je u jednom moskovskom kafiću istukao 63-godišnjeg muškarca koji je, navodno, slavio svoj rođendan suviše glasno i to je zasmetalo Aleksu. Iako nije bio formalno uhićen, bio je priveden na saslušanje što su ruski mediji popratili, a čelnici Legenda su mu otkazali suradnju.

U svakom slučaju će biti zanimljivo pratiti nastavak priče o u najmanju ruku nestašnom bratu slavnog Fedora…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI