Jeff Monson se na političkom prosvjedu fizički sukobio s Trumpovim poklonikom (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.02.2017 10:51h Autor:

Screenshot

Slavni MMA borac i nekoć vrlo uspješni “grappler” Jeff Monson je u privatnom životu politički iznimno aktivan te se javno deklarira kao neo-komunist i prilično žestok ljevičar.

Često je sudjelovao u razno raznim prosvjedima protiv “establišmenta”, a nedavno smo pisali o njegovom dobivanju abhazijskog državljanstva što je još jedan politički čin. Zna se i da Monson već godinama živi u Rusiji i gotovo redovito nastupa u ruskim MMA promocijama.

No, to ga nije spriječilo da 4. veljače sudjeluje u žestokim prosvjedima protiv novopečenog američkog predsjednika Donalda Trumpa u SAD-u. Prosvjedi su se dogodili u Palm Beachu na Floridi ispred Trumpove zimske rezidencije. Nije trebalo proći previše vremena da se  na licu mjesta pojave i Trumpovi poklonici pa je sukob bio gotovo neizbježan.

Na videu koji je ovih dana osvanuo na YouTube servisu se može vidjeti fizički sukob između Monsona i jednog Trupovog pristalice. Bivši UFC-ov borac i dvostruki ADCC prvak je ipak ostao miran te je “poštedio” svog protivnika iako ga je ovaj prvi zakačio desnom rukom i razrezao mu lijevu arkadu.

Incident prema dostupnim podacima nije dobio policijski niti pravni epilog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI