Josh Neer pretukao čovjeka koji ga je preko interneta izazivao na borbu (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.02.2015 02:10h Autor:

Screenshot

MMA veteran Josh Neer puni naslovnice borilačkih portala nakon što je objavio video u kojem tuče čovjeka koji ga je navodno više puta preko interneta izazvao na borbu.

Neer je svog "protivnika", Patricka Martina, nazvao "kretenom koji je mjesecima srao po MMA borcima", tvrdeći kako ga je Martin mjesecima preko interneta izazivao na borbu. Neer je rekao za Bloodyelbow.com da je na kraju pozvao Patricka u svoju dvoranu.

Josh posjeduje "screenshotove" poruka koje mu je Martin upućivao. Rekao je kako je Patrick zatražio da se radije bori s njim nego s većim sparing partnerom te da mu je Martin nastavio slati poruke i nakon okršaja u dvorani.

Snimka pokazuje kako je Neer nekoliko puta laktom udario u glavu navodno onesviještenog Martina te ga je posljednji put udario nogom dok su ga kolege skidale s protivnika.

MMA dvorane često od svojih članova zahtijevaju da potpišu izjave kojima se dvorane štiti od bilo kakve odgovornosti. Nije poznato da li je Martin potpisao takvu izjavu. No, profesionalni borci se na sudu mogu drukčije tretirati od ostalih osoba koje ne znaju neke borilačke vještine jer posjeduju vještine koje mogu biti opasne po život.

Neer (36-14-1) se posljednji put borio u Bellatoru, gdje je izgubio od Paula Bradleyja na Bellatoru 129. Portal MMAjunkie.com je više puta od Bellatora zatražio status Josha Neera u toj organizaciji, ali su bili bez uspjeha. Bezuspješni su bili i kod pokušaja stupanja u kontakt s Joshom Neerom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI