“MacKenzie Dern će biti veća zvijezda od Ronde Rousey”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 09.08.2016 12:33h Autor:

MacKenzie Dern Legacy FC 58

Ronda Rousey je jedna od najvećih MMA zvijezda u povijesti sporta i razlog zbog kojeg danas imamo čast gledati najbolje borkinje na svijetu pod UFC-ovim krovom. No jedna nova djevojka bi uskoro mogla zauzeti njezino mjesto. Bivši UFC-ov prvak lake kategorije Benson Henderson tvrdi da će njegova timska kolegica Mackenzie Dern (1-0) jednoga dana biti još veća zvijezda od svemoćne “Rowdy”.

“Bit će veća zvijezda nego Ronda Rousey prije nego što je izgubila. Bit će masivna. Ima odličnu radnu etiku. Istražite ju, ona je višestruka jiu-jitsu prvakinja svijeta. Osvojila je ADCC. Osvojila je Abu Dhabi. Osvojila je svjetska prvenstva. Trenutno je rangirana kao najbolja jiu-jitserica na svijetu. Nevjerojatna radna etika. Definitivno treba još raditi na svojim MMA vještinama, ali u parteru je fenomenalna. Bilo koja žena na svijetu može ići s njom na pod i Mackenzie će ju natjerati na tapkanje, ili će ju dominirati kao što je napravila s prvom protivnicom”, rekao je Henderson na MMA Houru.

Mackenzie je definitivno borkinja na koju treba obratiti pozornost u budućnosti. S 23 godine već je osvojila sva najprestižnija BJJ i grappling natjecanja, te ima i pobjedu nad Gabi Garciom. U MMA-u je uspješno debitirala u srpnju na Legacy FC 58 priredbi osiguravši pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom. Ipak, za nadmašiti Rousey trebat će joj više od samih rezultata na borilištu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI