Norman Parke najavio borbu protiv Vlade Šikića u rujnu na FFC eventu u Austriji

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.05.2016 19:49h Autor:

Norman Parke

Čini se kako je FFC na svoj roster doveo još jedno veliko MMA ime, ovog puta europsko. Norman Parke je na društvenim mrežama objavio kako će svoju prvu borbu nakon UFC otkaza odradio u hrvatskoj promociji.

Norman Parke (21-5-1) je otkaz iz UFC-a dobio nakon poraza od Rustama Khabilova u veljači te je najjaču svjetsku promociju napustio nakon pet pobjeda, tri poraza i jedne neodlučene borbe. Njegov otkaz nije bio očekivan, budući da su čak dva poraza ovog Ultimate Fighter pobjednika bila podosta kontroverzna, a i bio je jedini borac na rosteru iz Sjeverne Irske.

No, čini se kako je nedostatak atraktivnosti u njegovim posljednjim borbama rezultirao time da je morao tražiti novog poslodavca, a iako su se oko njega najviše spominjali BAMMA i Cage Warriors, čini se da su Orsat Zovko i suradnici bili brži i konkretniji, barem ako je vjerovati onome što je Parke objavio na svim društvenim mrežama.

Napisao je kako će se njegova iduća borba održati u FFC promociji, ovog rujna u Austriji te da mu je protivnik neporaženi Vlado Šikić. Podsjećamo, Šikić je hrvatski borac iz Njemačke, koji je nastupio u preliminarnoj borbi prošle sezone Ultimate Fightera, no zbog ozljede se nije uspio plasirati u show, gdje bi bio dio tima pod vodstvom Conora McGregora.

Ipak, potvrdu ove borbe nismo uspjeli pronaći na stranicama FFC-a, kao niti od vodstva promocije, pa do tada ovo ne možemo najaviti službeno, odnosno možemo najaviti s rezervom. Možda je Parke samo malo požurio, a uskoro bi smo trebali saznati više.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI