Nova MMA sramota: I Jon Fitch pao na doping testu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.02.2015 09:11h Autor:

Jon Fitch

Novi dan, novi nadopingirani MMA borac, novi skandal. Tako bismo ovih dana mogli opisati situaciju na svjetskoj MMA sceni. Novo ime upisano u bilježnicu "prokazanih" jest bivši UFC contender Jon Fitch.

Atletska Komisija Kalifornije je u petak otkrila kako je Fitch pao na doping testu nakon meča protiv Rousimara Palharesa na WSOF-u 16. Dvoboj se dogodio u prosincu, a niti ova prednost Amerikancu nije donijela ništa dobra jer je meč – izgubio.

Test je proveden nakon priredbe u Sacramentu 13. prosinca, a Komisija za sada odbija otkriti o kojoj se supstanci radi. No, mnogi izvori bliski izvoru informacija kažu kako je Fitch imao znatno povišene razine testosterona u tijelu.

Za sada su takve tvrdnje anonimne, no uskoro bi i Komisija trebala izaći s konkretnijim informacijama.

U svakom slučaju radi se o crnim danima za MMA sport. Najprije Jonesov kokainski skandal, pa padovi na testovima Andersona Silve i Nicka Diaza, a sada i bivši UFC-ovac John Fitch. Sve top svjetska imena ovog sporta su u kratkom periodu pala na doping testu i doslovno ocrnila sport. Bit će zanimljivo čuti kako će se braniti Jon Fitch.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI